Notice: Undefined index: action in /home2/r101755pens/dealulluicraciun.pensiuneadealulverde.ro/wp-content/themes/DealulVerdeSibiu/functions.php on line 2
Dealul lui Craciun – Pensiunea Dealul Verde

DEALUL LUI CRACIUN

Imagineaza-ti ce isi vor aminti cei mici cand vor fi mari! 

UN SPECTACOL MAGIC SI UNIC IN ROMANIA

•—— PREMIERA - 19 NOIEMBRIE! ——•

DESCOPERA POVESTEA
ATELIERULUI LUI MOS CRACIUN

Iarna aceasta, Dealul Verde se transformă în Dealul lui Crăciun: un tărâm magic, cu o poveste pe măsură, decorațiuni unice, proiecții, spectacol de lumini și provocări pentru copii la tot pasul.

Spectacolul interactiv care te transformă în personaj de poveste va dura 1 oră și 47 min și va rămâne o amintire de neuitat. La final vei servi plăcintă și ciocolată caldă chiar din mâinile Moașei Crăciun, apoi vei putea petrece o oră și în zona Pieței lui Moș Crăciun pentru gustări sau pentru a coace bezele pe foc.

MAGIE LA FIECARE PAS

Aventura magică pe Dealul lui Crăciun, unde trăiesc Moș Crăciun și marea lui familie de elfi durează aproape 2 ore și va cuprinde provocări speciale la tot pasul. Chiar de la intrare te va întâmpina un elf voios, care va însoți grupul pe tot parcursul turului.
Cum nicio poveste nu este cu adevărat poveste fără un personaj negativ, noi îl avem pe Cișmilache, care iubește vara și încearcă în fiecare an să saboteze Crăciunul. Cu toții știm măcar câte un Cișmilache, nu-i așa?

Dezvăluim că anul acesta Cișmilache l-a subjugat pe Vifor – vântul înghețat care aduce iarna și l-a ferecat într-un castel. Din această cauză Zefira, vântul călduț care vine dinspre apus, căci despre castelul ei este vorba, nu se mai poate întoarce acasă. Moș Crăciun, Moașa Crăciun și elfii își vor uni puterile cu voi toți, ca să-l învingă pe Cișmilache.
Odată ajunși la destinație, vei intra într-o lume magică, plină de personaje speciale, un decor fabulos, multe provocări și surprize. Primul popas va fi la Poșta Magică a lui Moș Crăciun, unde copiii vor scrie o scrisoare și o vor trimite

Următoarea oprire va fi la Fabrica de jucării a lui Moș Crăciun, unde vei deveni ajutorul temporar al Moșului. Vei contribui la dejucarea planurilor răutăcioase ale lui Cișmilache, asigurându-te că darurile vor ajunge la timp, copiilor din întreaga lume.

Până la Atelierul 2, vei mai întâlni pe drum Cartierul Central al elfilor, Grajdurile Renilor și decoruri care de care mai frumoase. Urmează Secția de ambalare și banda care transportă, prin magie, cadourile direct în sacul lui Moș Crăciun. După ce Banda buclucașă va fi repusă în acțiune prin eforturi comune, turul continuă în Laboratorul lui Moș Crăciun, unde te așteaptă noi provocări memorabile.

Finalul turului include un lac înghețat, un totem magic, macheta unui castel înghețat, spectacol de lumini, proiecții (doar la spectacolul de seară) și, nu în ultimul rând, deznodământul poveștii lui Moș Crăciun, a lui Chișmilache, Vifor și a Zefirei. Aici este momentul în care îl vei întâlni pe Moș Crăciun în carne și oase și vei putea vorbi cu el. Încheiem cu plăcinte, ciocolată caldă și un cadou surpriză.

O CALATORIE IN LUMEA CRACIUNULUI, ALTFEL DECAT PANA ACUM,
CU MAGIE SI BUCURIE AUTENTICA, CUM MERITA ORICE COPIL

TRAIESTE CRACIUNUL LA INTENSITATE MAXIMA!

Parcarea de la Dealul Verde se va transforma în Piața Lui Moș Crăciun, iar sera în Supermarketul Moșului. Aici te vei putea bucura de magia Crăciunului pentru încă o oră și jumătate. Se vor putea servi niște minifrigărui de pui cu cartofi, pregătite de mâinile pricepute ale Moașei Crăciun, un vin fiert sau suc de mere cu scortișoară și bezele pe care să le coci direct în foc, în spațiul special amenajat.

Experiența este magică pentru întreaga familie, de la cel mai mic, la cel mai mare

Esti adult? Descopera in tine acea dorinta de a crede din nou asa cum faceai cand erai copil.

SIMTE MAGIA CRACIUNULUI, ORICE VARSTA AI AVEA!

•—— PROGRAM SI PRETURI ——•

NOIEMBRIE

Spectacol de zi

Program: 13:00-16:30

Pret: Bilet Adult 160, Bilet Copil 120

Spectacol de seara

Program: 17:00-19:00

Pret: Bilet Adult 200, Bilet Copil 160

DECEMBRIE

Spectacol de zi

Program: 13:00- 16:30

Pret: 160 RON

Spectacol de seara

Program: 17:00-19:00

Pret: 200 RON

Biletul include:

 • Turul interactiv, care include un povestitor, personaje magice și toate opririle și activitățile menționate în poveste
 • Proiecții și spectacol de lumini
 • Plăcinte și ciocolată caldă, servite de însăși Moașa Crăciun
 • Un pachețel cadou

Biletul nu include:

 • Opțional, la final vei putea rămâne în zona Supermarketului și Pieței lui Moș Crăciun pentru poze, joacă, gustări și pentru a coace bezele pe foc

*Traseul interactiv durează 1h47’ și încă 1h30’ opțional în Supermarket-ul și Piața lui Moș Crăciun.
*Traseul este limitat la 20 de persoane.
*Timpul este limitat la fiecare activitate.

AI INTREBARI? ELFII MOSULUI TE POT AJUTA!

Dealul lui Craciun se afla intr-un loc feeric, in localitatea Porumbacu de Sus, aflat la 51,8 km de Sibiu, in directia spre orasul Fagaras. Este un drum de aproximativ 1h, cu masina.

Punctul de intalnire este la poarta Pensiunii Dealul Verde, unde veti fi intampinati de elful voios care va va insoti in aventura de pe Dealul lui Craciun. Va rugam sa ajungeti cu minim cinci minute inainte de ora rezervata. 

Dealul lui Craciun a fost creat ca o initiativa a reprezentantilor pensiunii Dealul Verde, din Porumbacu de Sus.

Elfii mosului iti raspund la orice intrebare ai avea, legata de Dealul lui Craciun. Da click aici sau sun-o pe Elfita Nico, la +40 745 021 418.

 

CAZARE

 • Barlogul Ursului – 0722660186
 • Linistea Muntilor – 0722660186
 • Mountain View Chalet – 0753643349
 • Montebello Cabin – 0771179282
 • Vila Eivissa – 0771113796
 • Cabana Forest A Frame

CE MAI PUTETI VIZITA?

IDEI PENTRU O EXCURSIE DE 1-2 ZILE IN ZONA

CASTELUL DE LUT VALEA ZANELOR

1,4 km distanta

POVESTEA CALENDARULUI

1,3 km distanta

BRAMBURA PARK

10 km distanta
  Cos