Notice: Undefined index: action in /home2/r101755pens/dealulluicraciun.pensiuneadealulverde.ro/wp-content/themes/DealulVerdeSibiu/functions.php on line 2
Termene și condiții – Dealul lui Craciun

Termeni și condiții

TERMENI ŞI CONDIŢII DE UTILIZARE A SERVICIILOR FURNIZATE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI https://dealulluicraciun.pensiuneadealulverde.ro/

În această pagină sunt prezentați termenii și condițiile aplicabile cumpărătorilor de bilete.
1. Termeni generali

1.1. Prezentul document conținând termenii și condițiile aplicabile cumpărătorilor de bilet (denumit în continuare “Termeni și Condiții”) stabilește care sunt condițiile în care orice persoană poate accesa Site-ul, ori poate utiliza în orice mod serviciile oferite prin intermediul acestuia. Termenii și Condițiile reprezintă contractul încheiat de dumneavoastră cu administratorul site-ului, vă rugăm să citiți integral acest document înainte de a utiliza serviciile furnizate de societatea noastră.

1.2. Utilizatorii înțeleg și acceptă că utilizarea Serviciului, cumpărarea unui bilet pe Site, precum și accesarea sau vizitarea în continuare a Site-ului constituie o acceptare în întregime și necondiționată a Termenilor și Condițiilor.

1.3. Dacă aveți nelămuriri cu privire la conținutul Termenilor și Condițiilor, obligațiile prevăzute de acest document sau orice alte întrebări referitoare la Servicii, le puteți comunica pe adresa de mail rezervari@pensiuneadealulverde.ro.

1.4. În înțelesul Termenilor și Condițiilor, termenii următori înseamnă:

 1. a) „Administratorul Site-ului” înseamnă Ia NSB CREATIVE STUDIO SRL, cu sediul în Bulevardul Basarabia nr. 256, București;
 2. b) “Site” sau „ https://dealulluicraciun.pensiuneadealulverde.ro/” înseamnă website-ul https://dealulluicraciun.pensiuneadealulverde.ro/.
 3. c) “Utilizatorul” înseamnă orice persoană care accesează Site-ul sau care utilizează în orice modalitate orice Serviciu furnizat prin intermediul Site-ului;
 4. Mod funcționare

2.1. https://dealulluicraciun.pensiuneadealulverde.ro/ este o platformă de ticketing online. Comenzile efectuate pe site-ul https://dealulluicraciun.pensiuneadealulverde.ro/ sunt confirmate printr-un e-mail de înregistrare primit după finalizarea comenzii.

2.2. În urma finalizării cu succes a unei comenzi online, utilizatorul cumpărător primește pe adresa de mail furnizată confirmarea rezervarii (de exemplu dacă a cumpărat 4 bilete, primește un emial in care este specificata comanda de baza),  Alternativ, utilizatorul cumpărător poate prezenta confirmarea direct pe ecranul smartphone-ului, variantă pe care o recomandăm. Accesul la evenimentul pentru care s-au achiziționat bilete online se face în baza prezentarii confirmarii rezervarii primite pe email. 

2.3. Concomitent cu achiziția online de bilete, Administratorul Site-ului vă comunică și individualizează prețul aferent serviciilor de intermediere prestate separat de prețul biletelor procurate.

 1. Relații cu clienții

3.1. E-mail-ul rezervari@pensiuneadealulverde.ro, la care ne puteti contacta, este conectat la un software special de tickets similar cu cel al companiilor de telefonie mobila. Colegii nostri iau ticketele pe rand pe masura ce le sunt alocate si va raspund in ordinea acestora. Uneori, datorita numarului mare de cereri, primirea unui raspuns poate dura pana la 48 de ore sau mai mult, in functie de complexitatea solicitarii. Va asiguram ca toti clientii sunt in mod egal la fel de importanti pentru noi si ca depunem toate eforturile pentru a va raspunde cat mai repede si a va oferi servicii de calitate.

3.2. Toata comunicarea cu clientii nostri se realizeaza doar in scris pentru a putea urmari discutiile si a putea rezolva cat mai eficient, rapid si cu atentie solicitarile voastre. https://dealulluicraciun.pensiuneadealulverde.ro/ foloseste un software de tickets performant prin intermediul caruia fiecare solicitare primita de la clientii nostri este alocata unui account manager si urmarita de catre colegii si superiorii sai ierarhici. Va incurajam sa folositi adresa de mai sus si va multumim pentru intelegere.

 1. Modalitati de plata

Pentru cumpararea de bilete, Administratorul Site-ului accepta urmatoarele modalitati de plata:

4.1. Plata cu cardul

Plățile prin intermediul cardurilor de debit sau credit sunt procesate de către https://netopia-payments.com/, partenerul Administratorului Site-ului în procesarea acestor plăţi. Comunicaţia cu procesatorii se face prin intermediul unei conexiuni securizate SSL, datele transmise fiind criptate. Toate informaţiile privind cardul vor fi prelucrate exclusiv de catre procesatorul de plăţi.

Prin menținerea activă a opțiunii Activează opțiunea plăți rapide, prezentă în formularul de plată online pus la dispoziția Administratorului Site-ului de către procesatorul de plăți, utilizatorul își dă acceptul pentru activarea serviciului prin care se vor putea efectua ulterior plăți online doar prin introducerea codului de securitate CVC2/CVV.

La toate plățile cu cardul se poate adaugă şi preţul de administrare a comenzii achitate cu cardul în valoare de 1% sau 2% din prețul biletului. Suma efectivă de plată va fi afișată înainte de a fi direcționat către pagina procesatorului de plăți.

4.5. Plata prin transfer bancar

Este necesara formularea unei solicitari scrise pe adresa rezervari@pensiuneadealulverde.ro pentru transmiterea datelor bancare.

4.7. Livrare

Biletele achizitionate sunt livrate catre cumparator exclusive digital, pe emailul furnizat de beneficiar.

 1. Returnarea contravalorii biletelor

5.1. ATENTIE: Administratorul Site-ului va putea returna in caz de anulare a comenzii sau a evenimentului doar pretul biletului nu si pretul serviciilor de intermediere aferente achiziției făcute.

Anularea comenzilor se face doar cu 100% penalizare, tarifele fiind nerambursabile si fara posibilitatea de a modifica perioada.

5.2. ATENTIE: Acest tool anuleaza toate biletele dintr-o comanda. Nu puteti anula doar o parte din bilete.

5.3. ATENTIE: Pentru acest eveniment organizatorul este liber să nu permită renunţarea la bilet. Achiziţionarea de biletele la spectacole este exceptată de la aplicarea dreptului de retragere reglementat de OUG 34/2014, în conformitate cu art. 16 lit. l) din actul normativ menţionat mai sus.

(*) prin derogare de la cele de mai sus, pentru evenimentele ce urmau a fi susţinute în perioada în care se suspendă dreptul de organizare a evenimentelor în contextul crizei provocate de COVID-19 sunt aplicabile prevederile speciale de la art. 5.15 din prezentele Termeni și Condiții, precum și legislația adoptată de autorități în acest scop.

5.4. ATENTIE: Pentru anumite evenimente de pe site, prețul serviciilor de intermediere (indiferent de natura sa) este inclus în pretul afișat al biletului.

Serviciile furnizate de Administratorul Site-ului, inclusiv serviciile de intermediere, de administrare comandă, de emitere bilet şi serviciile conexe acestora, furnizate cumpărătorului de bilet prin intermediul platformei online, sunt exceptate de la aplicarea dreptului de retragere reglementat de OUG 34/2014, în conformitate cu art. 16 lit. A) din actul normativ menţionat mai sus. Acest preț al serviciilor sus-menţionate apare inca din pagina evenimentului si “urmareste” cumparatorul pana in ultima pagina de plata, el fiind distinct evidenţiat. Niciun pret sau comision suplimentar nu este adaugat la pretul comenzii fara a fi afisat. Cumpărătorul de bilet este expres de acord cu începerea executarii serviciilor furnizate de Administratorul Site-ului, inclusiv a serviciilor de intermediere, de administrare a comenzii, de emitere bilet şi serviciile conexe acestora odată cu finalizarea comenzii. Cumpărătorul de bilet declară că înţelege că prin finalizarea comenzii îşi va pierde dreptul de retragere, ca urmare a executării complete a contractului de către Administratorul Site-ului, pentru toate și oricare dintre serviciile menționate mai sus.

Conform termenilor si conditiilor agreate la momentul cumpararii biletelor, pentru anumite evenimente de pe site comisionul (indiferent de natura sa) sau pretul serviciilor de intermediere / de administrare a comenzii / de emitere bilet etc este adaugat peste pretul biletului. Cu alte cuvinte, suma platita de dvs. acopera atat pretul biletului, cat si pretul serviciilor mentionate mai sus.

Administratorul Site-ului va returna in caz de anulare a comenzii sau a evenimentului doar pretul biletului nu si comisioanele aferente platii, nici pretul serviciilor de intermediere / de administrare a comenzii / de emitere bilet etc aferent achizitiei facute.

Pretul serviciilor de intermediere / de administrare a comenzii / de emitere bilet etc nu se returneaza, dat fiind ca acest serviciu a fost finalizat cu succes la momentul achizitiei biletului si nu este condiționat de desfasurarea efectiva a evenimentului.

5.5. In caz de pierdere sau de furt al biletelor online, utilizatorul cumparator este obligat sa notifice acest fapt catre Administratorul Site-ului, pe adresa rezervari@pensiuneadealulverde.ro, in vederea inlocuirii biletelor. In cazul in care utilizatorul nu procedeaza la notificarea Administratorului Site-ului in timp util, acesta nu isi asuma nicio raspundere pentru utilizarea biletelor respective de o alta persoana, nici pentru imposibilitatea cumparatorului initial de a mai participa la evenimentul respectiv pe baza biletelor pierdute / furate.

5.6. Sub nicio forma biletele nu se mai pot returna dupa ce evenimentul a avut loc.

5.7. Comisioane puse peste pretul biletelor pe site si in puncte fizice: Anumiti organizatori cu care lucreaza Administratorul Site-ului aleg sa adauge anumite taxe aferente biletelor peste pretul acestora. Asa ca in anumite cazuri veti plati o suma mai mare decat cea comunicata pe anumite canale media atat pe site cat si in punctele fizice de vanzare. Administratorul Site-ului mereu va afisa suma finala platita de client inainte ce acesta sa efectueze plata. Mentionam ca aceste sume nu reprezinta intotdeauna venituri ale Administratorului Site-ului si ca acesta este pretul final platit de catre toti clientii care merg la spectacol indiferent de locul de achizitie al biletelor.

 1. Relocări

La dorinta organizatorilor evenimentelor, Administratorul Site-ului poate efectua oricand relocari cu biletele cumparate de dumneavoastra de pe locurile pe care le aveti pe alte locuri dar va va informa in prealabil si va va trimite pe mail noile locuri. Acese relocari sunt motivate de masuri care tin de productia evenimentelor si pot aparea spontan chiar cu cateva zile sau chiar o zi inainte de eveniment. Locurile cumparate de dumneavoastra pot fi ocupate de echipamente tehnice sau de butaforii sau pot fi relocate la cerinta artistului interpret. Aceste cazuri sunt totusi foarte rare. In caz ca doriti returnarea contravalorii biletelor daca ati fost relocat/a, puteti cere acest lucru si veti primi suma platita pe bilete.

 1. Revânzarea biletelor

7.1. Revanzarea biletelor cumparate prin intermediul https://dealulluicraciun.pensiuneadealulverde.ro/ este interzisa sau restrictionata de anumiti organizatori. Daca doriti sa renuntati la bilete si sa va recuperati banii pe biletele cumparate va recomandam sa scrieti la adresa de e-mail rezervari@pensiuneadealulverde.ro si sa solicitati acest lucru. Atentie, trebuie sa respectati termenii si conditiile de la capitolul Returnarea contravalorii biletelor din Termenii si conditiile https://dealulluicraciun.pensiuneadealulverde.ro/.

7.2. Organizatorii care au interzis sau restrictionat in orice mod revanzarea biletelor isi rezerva dreptul de a anula toate si orice bilete oferite spre vanzare de cumparatorii acestora, inclusiv pe siteuri de comert electronic / marketplace, urmand sa va comunice masura dispusa si sa va returneze sumele platite pe biletele anulate. Va rugam sa aveti in vedere ca in anumite situatii, anularea biletelor va fi dispusa doar daca pretul de revanzare al acestora este diferit de cel inscris pe acestea (pretul platit de dumneavoastra). In toate cazurile, este recomandat sa contactati organizatorul evenimentului pentru a fi informat complet si corect cu privire la restrictiile aplicabile revanzarii biletului.

 1. Traficul de date

Traficul de date asociat utilizării serviciului se taxează conform planului tarifar al operatorului dumneavoastră de telefonie mobila.

 1. Vouchere

In cazul in care se achita o comanda prin voucher si clientul nu a cheltuit toata suma disponibila, atunci diferența nu este rambursabilă.

Voucherul poate fi folosit pentru o singura comanda.

Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a anula voucherele pentru care exista suspiciunea ca au fost obtinute prin fraudarea sistemului, precum si biletele achizitionate folosind aceste vouchere.

 1. Protecție la supraîncărcarea rețelei

Administratorul Site-ului poate limita in timp real numarul de bilete disponibile la un anumit eveniment atunci cand cererea (globala sau locala) este foarte mare pentru a proteja reteaua / platforma de supraincarcare si a va asigura o experienta de cumparare cat mai placuta. Pe masura ce traficul scade, biletele se vor repune in vanzare, treptat. Aceste practici sunt comune asa ca uneori s-ar putea sa observati categorii de bilete pe cale de epuizare urmand ca in scurt timp alte bilete sa apara la vanzare.

 1. Locuri cu vizibilitate limitată

Anumiti organizatori pot pune in vanzare prin https://dealulluicraciun.pensiuneadealulverde.ro locuri cu vizibilitatea limitata. Acestea vor avea o denumire care specifica acest lucru clar. Locurile cu vizibilitatea limitata nu garanteaza cea mai buna experienta de concert. S-ar putea sa fiti nevoiti sa va ridicati in picioare pentru a urmari concertul sau o parte din vizibilitatea dumneavoastra sa fie afectata de balustrade sau de umbrele de baruri, corturi de sunet dar fara a se limita la acestea. Odata cumparate, aceste bilete nu mai pot fi returnate nici inainte, nici dupa eveniment. Cumparatorul isi asuma vizibilitatea limitata in momentul cumpararii biletelor.

 1. Nota de informare privind protecția datelor personale

12.1. Conform cerintelor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor), si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Administratorul Site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori. Va informam ca datele personale pe care utilizatorii le furnizeaza administratorului site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor de intermediere a vânzării de bilete la evenimente, de administrare a comenzilor formulate de utilizatori, de emitere bilet şi a serviciilor conexe acestora, precum şi în scopuri de marketing direct.

12.2. Fiecare utilizator, la optiunea sa proprie, furnizeaza unele dintre datele sale personale pentru a beneficia de serviciul oferit de catre Administratorul Site-ului. Refuzul furnizarii anumitor date poate conduce la imposibilitatea accesarii anumitor servicii prin intermediul Site-ului.

12.3. Datele dvs. cu caracter personal pot fi dezvăluite partenerilor contractuali ai Ia NSB CREATIVE STUDIO S.R.L. implicaţi în furnizarea serviciilor noastre, precum furnizori de servicii, de contabilitate, procesatori de plăţi, parteneri terti.

12.4. Conform Regulamentului general privind protecţia datelor, fiecare utilizator beneficiaza de dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la ştergerea datelor, dreptul la restricţionarea prelucrării, dreptul la opoziţie, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

12.5. Pentru exercitarea acestor drepturi, fiecare utilizator poate face o cerere in scris in acest sens, pe care sa o trimita apoi prin posta la adresa administratorul site-ului: Ia NSB CREATIVE STUDIO S.R.L. cu sediul in B-DUL PACHE PROTOPOPESCU, NR.42, Sector 2 , Bucureşti sau prin e-mail la adresa: rezervari@pensiuneadealulverde.ro.

12.6. Administratorul Site-ului prelucrează datele cu caracter personal ale Utilizatorilor cu respectarea Politicii de confidențialitate, care face parte integrantă din prezentele Termene şi condiţii.

 1. Limitarea răspunderii

13.1. https://dealulluicraciun.pensiuneadealulverde.ro/ este o platformă online prin intermediul căreia utilizatorii site-ului pot achiziţiona de la organizatorii de spectacole bilete de acces la evenimentele organizate de aceştia. Pe cale de consecinţă, întreaga răspundere faţă de utilizatori în legătură cu evenimentele respective revine organizatorilor de spectacole. Aceştia îşi asumă integral răspunderea faţă de cumpărătorii de bilet pentru eventualele întarzieri, amânari, anulări sau pentru orice alte probleme în legătură cu evenimentele ale căror bilete au fost comercializate prin intermediul platformei https://dealulluicraciun.pensiuneadealulverde.ro/, pentru derularea acestora în condiții necorespunzătoare sau in alte condiții decât cele comunicate public de organizator sau cele prevăzute de legislația in materie, precum şi pentru orice restricții impuse cu privire la evenimente de terțe persoane implicate in organizarea lor sau de autorități. Organizatorul are dreptul sa modifice datele de desfășurare a evenimentului, noile informații fiind anunțate prin mijloace de comunicare specifice.

13.2. Prin urmare, Administratorul Site-ului nu răspunde pentru nicio pretenţie în legătură cu: intensitatea sau calitatea sunetului, vizibilitatea, aranjarea meselor în local, setlistul ales de artist, serviciile de curăţenie, alimentaţie, pază, garderobă, baruri, dar fără a se limita la acestea. Pentru orice plângere referitoare la aspectele menţionate mai sau la orice alte aspecte care ţin de organizarea evenimentului, vă rugăm să vă adresaţi organizatorului acestuia.

13.3. Administratorul Site-ului nu răspunde sub nicio formă, în nicio masură și nu poartă niciun fel de responsabilitate pentru serviciul de procesare a plăților cu cardul sau pentru serviciul de plată prin Vodafone. Administratorul Site-ului nu este responsabil pentru niciun fel de eroare și/sau fraudă decurgând din, sau în legatură cu acest serviciu. Totuși, deşi serviciile de plată sunt oferite și dirijate in totalitate și in mod independent de catre furnizorii nostru, Administratorul Site-ului va întreprinde toate măsurile rezonabile pentru a limita pe cât posibil riscul apariției acestor erori și/sau fraude.

13.4. In masura maxima permisa de lege, Administratorul Site-ului nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres pentru continutul de orice fel al Site-ului, indiferent daca acesta este creat de Administratorul Site-ului, este publicat in Site de partenerii sai contractuali sau la cererea acestora sau este oferit de catre organizatorii de evenimente pentru a fi publicat pe Site (denumit in continuare “Continutul Site-ului”). Administratorul Site-ului va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

13.5. In masura maxima permisa de lege, Administratorul Site-ului nu ofera niciun fel de garantii sau raspundere pentru Continutul Site-ului si, in masura maxima permisa de lege, nu poate fi facut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parti, secvente, modul al Continutului Site-ului sau din imposibilitatea utilizarii acestuia, indiferent de cauza acesteia ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale Continutului Site-ului.

13.6. Utilizatorii inteleg si accepta ca furnizarea serviciului Ia Bilet poate fi afectata de anumite conditii obiective, precum si ca orice servicii oferite prin intermediul Site-ului sunt oferite potrivit principiului “asa cum sunt”, “asa cum sunt disponibile”, iar Utilizatorii folosesc aceste servicii pe riscul lor. Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori in functionarea Site-ului, in situatia unei erori tehnice de orice fel sau oricaror erori in furnizarea serviciului, precum si in orice situatie in care nu ar dovedi cert ca orice erori sau probleme de natura tehnica din cele mentionate mai sus se datoreaza in mod direct si exclusiv culpei grave a Administratorului Site-ului.

13.7. In cazurile de forta majora si caz fortuit, Administratorul Site-ului si/sau operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la acestea: erori de functionare ale echipamentului tehnic al Administratorului Site-ului, lipsa conexiunii la internet, virusii informatici, atacurile informatice de orice fel, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva, pandemii, epidemii etc.

13.8. In mod expres, Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit in masura maxima permisa de lege de orice raspundere pentru orice fel de daune directe, indirecte, daune morale, incluzand dar fara a se limita la pierderi de profit, atingeri aduse onoarei si reputatiei, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea serviciului sau orice alt aspect in legatura cu serviciul precum si din utilizarea Continutului Site-ului in orice mod sau orice efecte juridice derivand din aceasta.

 1. Factura fiscală persoane juridice

14.1. Pentru comenzile efectuate in numele unei entitati juridice se pot emite facturi fiscale in urma unei solicitari scrise primite la adresa rezervari@pensiuneadealulverde.ro.

14.2. Solicitarea trebuie sa contina toate datele complete si corecte: numarul de comanda sau numele pe care s-a efectuat comanda si datele de facturare complete (nume societate, CUI, Nr. Reg Comert, Sediu Social, Cont bancar, banca la care este deschis contul, delegat).

14.3. Factura pentru prețul biletului este emisa de https://dealulluicraciun.pensiuneadealulverde.ro/, Cererea ta ajunge pe mail direct.

14.4. Dacă prețul aferent serviciilor de intermediere este încasat de la cumpărător, atunci factura pentru acesta nu este emisă de către organizatorul evenimentului ci de către Administratorul Site-ului.

NSB CREATIVE STUDIO SRL
MUNICIPIUL BUCUREŞTI, SECTOR 2, B-DUL PACHE PROTOPOPESCU, NR.42, PARTER, AP.1 CUI: RO 31326687

  Cos